Geçen hafta sonu Malatya deplasmanında oynanan Yeşilyurt Belediye spor maçının değerlendirmesini yapan İskenderun spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, kötü bir hafta geçirdiklerini belirterek 3-1’lik mağlubiyette takımın normal rutin oyununu oynamadığını öte yandan hakemin de üzerlerinde ciddi bir baskısı olduğunu dile getirdi.

Yaşanan moral bozukluklarının kendilerini demoralize ettiğini de kaydeden Başkan Bolat; “Maçın ilk 20-25 dakikasında biz çok üstün oynadık ve 1-0 öne de geçtik. Bizim futbolcularımız 2'yi, 3'ü bulmak için bayağı uğraştılar, maçı erken bitirmek istediler. Bu arada da bazı moral bozuklukları oldu. Hakem, bir pozisyonda ikinci sarı kartını vermedi rakip oyuncunun, o pozisyonda kırmızı kart verilmesi lazımdı, bizim için tartışılmayacak bir kırmızı karttı. Hakem devamlı tehditkar vaziyetteydi, seyirci baskısı olmadığı için hakemin bütün sözlerini duyuyorduk. Gerçekten bizi demoralize etti” diye konuştu.

Mağlubiyetlerde hakemin arkasına sığınan bir başkan olmadığını da vurgulayan Hakan Bolat “Bizde zaman-zaman kötü oynayacağız, yenileceğiz. Maçın 30. dakikasından sonra iyi oynayamadık. Rakip takım 3-4 defa kalemize geldi, biz baskı yaparken gol yedik” dedi.

Başkan Öntürk: tüm hemşehrilerimizi maça davet ediyorum Başkan Öntürk: tüm hemşehrilerimizi maça davet ediyorum

KÖTÜ HAFTA GEÇİRDİK

Sahanın suni çim olduğunu, hava koşullarının da 12-13 derece olmasına da işaret eden Başkan Bolat “Takımımız, maçın 20. dakikasından itibaren normal rutin oyununun dışında oynadı. Moral bozukluğu da istediklerimizi yapmayı engelledi. Rakip takımda inanılmaz baskılıydı ve bizi yenmek için uğraşıyordu. Kısacası kötü bir hafta geçirdik. Bundan sonraki Düzce maçı bizim için çok daha önemli. Düzce’yi mutlaka yenip Allah'ın izni ile aradaki puan farkını bire düşürmeye çalışacağız. Türkiye'deki tüm futbol otoritelerinin söylediği gibi biz şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesiyiz”  şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZDE ŞAŞMA YOK!

Şampiyonluk hedeflerini lig sonuna kadar sürdüreceklerini ve bunun için aralıksız çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Bolat şunları söyledi: “Büyük ihtimalle bu kulvardaki şampiyonluk yarışı da İskenderunspor, Iğdır ve Düzce’nin arasında geçecek. Biz rakiplerimizden daha iyiyiz. Seyirci olarak daha iyiyiz, saha olarak daha iyiyiz, camia olarak da daha iyiyiz. Allah’ın izniyle hedeflenen şampiyonluğa ne olursa olsun ulaşacağız. 24 saat bunun için çabalıyoruz”

Editör: TE Bilisim