TFF 3. lig ikinci grupta liderin bir puan gerisinden şampiyonluğu kovalayan İskenderunspor ikinci yarıya kendi tesislerinde antrenmanlarla hazırlanıyor. Turuncu Mavili Takımın Kulüp Başkanı Hakan Bolat iyi bir takım olduklarının altını çizerek, üç sporcu ile sözleşme imzaladıklarını dördüncü sporcu ile pazartesi imza atacaklarını aktararak “İkinci Lig takımlarından Ergene Velimeşe Spor’un KalecisiEmre Güler, Sivas Spor’dan Muhammed Emin Ergin ve Tarsus İdmanyurdu spordan Yasin Yener ile sözleşme imzaladık. Birinci lig takımlarından bir sporcu ile de pazartesi günü imza atarak dört transfer ile ikinci yarıya başlayacağız. Transfer yapmış olmak için yapmıyoruz ikinci lige kısmet olur çıkarsak kadromuz hazır bir iki takviye olur olmaz böyle birinci lige kadar devam etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

İkinci yarının ilk maçını Aksaray Belediyespor ile kendi evlerinde oynayacaklarını ve bu maça kadar olan sürede kendi tesislerinde antrenmanlarını yapıp hazırlık maçları ile de eksiklikleri gidermeyi planladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Bolat “Dinamik hazır bir takımız hücum yollarında etkiliyiz takımız bunu fazla bozmak istemedik. Şampiyonluğa oynayan takımlar arasında grubun en fazla gol atan, en az gol yiyen ve averaja sahip olan bir takımız.  Onun için şov yapmak için transfer yapıyoruz. Eksiklerimizi tamamladık” dedi.

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

 

Editör: TE Bilisim