Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 18. hafta sonuçları Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 18. hafta sonuçları

Maça çok iyi konsantre olduklarını ve Düzce'nin kendi sahasında ilk defa puan kaybettiğini ifade eden Bolat; “Bayağı iyi oynadık. Düzce'de çok iyi oynadı, inanılmaz güzel bir maç oldu. Stattan çıkan herkesin söylediği tek bir şey vardı, gol olmamasına rağmen bayağı iyi bir maç oldu” dedi.

 

Düzce'de hiçbir olayla karşılaşmadıklarını da vurgulayan Bolat “Çok iyi ilgilendiler bizimle, hiçbir sıkıntı olmadan Allah'a çok şükür geldik. Düzcespor birinci, biz ikinciyiz. İstenirse her şey güzel bir şekilde geçilebiliyor, futbolu çirkinleştirmenin bir anlamı yok. Futbol centilmen olunca güzel oluyor, Iğdır'da yaşanan olayların hiçbir yerde yaşanmasını istemiyoruz. Şampiyonluk mücadelesi ise bu da şampiyonluk mücadelesi. Verilmeyen gole gelince, 89. dakikada Hakan Kuş’un çok iyi attığı golü hakem ofsayt olarak yorumladı bize göre goldü, ısrar ettik ama kimsenin de hakkını yemeyelim 4. dakikada Düzcespor’un attığı gol de sayılmadı. Sayılmayan iki tane gol vardı. Biz de bayağı gol kaçırdık, Düzcespor da maçın başında çok gol kaçırdı, maç 0-0 bitti. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız, 4 tane daha maçımız var, 4 maçta parolamız 12 puan alıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu olmazsa play-off var, devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Bu haftaki maçın çok önemli olduğunu belirten Bolat; “Buradan 3 puan aldığımız zaman play-off'u garantilemiş olacağız. Şile'de yenilmiştik, yenmemiz gereken bir maç. Artık bundan sonraki her maç final, yeterince puan kaybettik, bundan sonraki maçlarımıza daha iyi konsantre olacağız, daha iyi mücadele edeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Pazar günkü maça herkesi bekliyoruz, türbinlerde olmasını istiyoruz, bütün İskenderunluları davet ediyoruz. Çok önemli bizim için bundan sonra artık şampiyonluk yolumuz var. Bundan sonra artık stadı doldurmamız gerekiyor, hava da güzel, Pazar günü artık maçlar, bundan sonra kendi sahamızda 2 maçımız kaldı, bu maçlarda lütfen tribünleri dolduralım artık. Bayağı da büyük şovlar hazırlıyoruz maç için. Bundan sonraki maçlara daha konsantre olmamız lazım, takım olarak konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz ama şehir olarak konsantrasyonumuz olmalı. Düzce'ye gittiğimizde gerçekten bütün o taraftarları tebrik ederim inanılmaz şov yaptılar. Düzce şehri kenetlenmiş, esnaf her yere bayrak asmış. Biz de İskenderunspor, 2. lige oradan da 1. lige çıkmasını istiyorsak, bizim de şehirden bir tepki almamız gerekiyor, pozitif olarak bekliyoruz bu tepkiyi, herkes maça bekliyoruz. İskenderunspor küskünlerin takımı değil, birlik beraberlik takımıdır, eski futbolcuların, eski yöneticilerin, eski başkanların, futbolla uğraşan herkesin tribünde olması şart, onların gelmesi lazım, çok önemli bizim için, ilerisi için çok önemli. Neyi, nasıl kurarsanız ileride onlar iyi ya da kötü olarak karşımıza çıkar. Bir senedir biz çok uğraştık, çok çaba sarf ettik. Bir gün sizin çocuğunuz da İskendersporda futbolcu olabilir. İskenderunspor’u yavaş yavaş elimizden geldiği kadar hepimizin büyütmesi lazım, şehir olarak kenetlenmeliyiz, bu futbolun raconudur. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim