TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve MOS Fuarcılık A.Ş. iş birliği ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği ile kıtaları kesiştiren İstanbul’da Avrupa’nın en büyük mobilya fuarına Hatay’dan firmalar da katılım gösterdi.

'İpek Böceği İhracat Ödülleri' sahiplerini buldu 'İpek Böceği İhracat Ödülleri' sahiplerini buldu

İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt, İstanbul Mobilya Fuarı; ürün gruplarına göre ayrılmış 25 Salonda 3000’den fazla yerli ve yabancı marka katılımı ile ülkemizin ve Avrupa’nın en büyük fuarı olduğunu söyledi.

Özyurt,” Türkiye’de yılın ahisi seçilen İskenderunlu mobilya ustası Behzat Böke’de fuara özel olarak davet edildi ve kendisi için stant yeri ayarlandı. Bölgemizin adını başarı ile dünyaya duyuran Behzat Böke Ustamızı fuarda ziyaret ettik. Yapmış olduğu işler ve başarılarından dolayı kendisini bir kez daha tebrik ediyoruz” dedi.

Mobilya ustası Behzat Böke, “Kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “TÜYAP Fuarında şehrimizi en iyi şekilde temsil etmenin onurunu yaşıyoruz. Bizleri ziyaret eden ilgi ve alakalarını esirgemeyen halkımıza da teşekkürediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim