Bir açıklama yapan İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, 2020-2021 futbol sezonunu çekişmeli geçen bir mücadele sonunda Şampiyonluk ipini göğüsleyerek tamamladığını belirterek “Beşiktaş kulübümüzün İskenderun Derneği olarak, anlamı çok büyük olan bu şampiyonlukta emeği geçen başta kulüp başkanımız Sn. Ahmet Nur Çebi ve tüm yönetim kurulu üyelerimize, Beşiktaş’ımızın tartışılmaz efsanelerinden teknik direktörümüz Ali Rıza Sergen Yalçın ve tüm teknik ekibine, tüm futbolcularımıza, sağlık ekibinden malzemecilerine kadar emek veren tüm kulüp çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Beşiktaş’ın daha önce namağlup şampiyonluğu, Stadsız kazandığı şampiyonluğu olduğunu hatırlatan Başkan Sedat Uysal “Son olarak 21 takımlı üstelik 3 güne bir maçların oynandığı tarihin en uzun ve pandemi nedeniyle seyircisiz geçen bir sezonda alınan bu son şampiyonluğun anlamı gerçekten çok büyük. İskenderun BJK Derneği olarak Çarşı İskenderun grubumuzla birlikte 18 Mayıs Salı günü için 18:30-20:30 saatleri arasında taraftarlarımızın katılacağı bir şampiyonluk kutlama organizasyonu hazırlığı yaptık. Ancak İç İşleri Bakanlığınca tüm il valiliklerine gönderilen genelge ile bugünkü kabine toplantısında aksi bir karar çıkmaz ise 1 Haziran tarihine kadar böyle bir organizasyon yapma şansımız yasal olarak bulunmuyor. Biz de dernek olarak bu organizasyonu şimdilik askıya alıp 1 Haziran tarihindeki gelişmelere göre inşallah bir aksilik olmaz ise İskenderunlu Beşiktaşlılar olarak bu anlamlı şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız” şeklinde kaydetti.

 

Şimdilik sadece çarşı merkezinde Şehit Pamir Caddesine bayraklarını astıklarını sözlerine ekleyen Başkan Sedat Uysal Lig Şampiyonluğunun tüm camiaya tekrar hayırlı olmasını dileğinde bulunarak takımlarının yarın oynanacak olan Türkiye Kupası Final müsabakasında da başarılı olmasını ümit ettiklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim