Takım Kaptanı İrfan Başaran galibiyet maçının değerlendirmesini yaparak “Her maç olduğu gibi dünkü Düzce maçı da bizim için çok önemliydi. Çok değerli bir galibiyet aldık, oyuna iyi başladık. 10-15 dakika çok iyi bir oyun oynadık, çok iyi pozisyonlar yakaladık, biraz şanssızlık oldu golü bulamadık. Sonra biraz oyundan düştük gibi çok baskı kuramadık. Fakat ikinci yarı 65. dakikada attığımız golle iyi bir ivme yakaladık. Çok güzel bir galibiyet oldu” dedi.  

TOFAŞ çeyrek final peşinde TOFAŞ çeyrek final peşinde

Taraftara da teşekkür eden Kaptan Başaran “Yoğun ilgileri vardı. Her maçımıza bekliyoruz onları. Destekleri bizim için çok önemli. Hedefimiz zaten belli, şehir olarak tamamen bütünleşip mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Maç maç bakıyoruz. Şimdi Şile maçımız var, inşallah ondan da 3 puanla ayrılıp serimizi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Maçta verilmeyen penaltı pozisyonuyla ilgili de konuşan Turuncu-mavili ekibin kaptanı Başaran şunları söyledi: “Hakemler takdir haklarını bizim aleyhimize kullanıyorlar, son iki maçtır. Geçen Malatya maçında özellikle çok rahatsızdık hakemden. Hakemin bize olan tavırları çok itici idi. Yapacak hiçbir şey yok, hakemleri de yenmemiz gerekiyor, sahaya çıktığımızda hepsinin üstesinden gelmeliyiz”

Editör: TE Bilisim