İskenderun.org ekibine turuncu-mavili takımın şu anı ve geleceğine dair net ipuçları veren İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat “Gerçek taraftarlar tepki ve kendi beyanlarını vermek zorundalar, yalnız bunlar art niyetli olmadığı sürece. Fakat ben görüyorum ki, fake hesaplar açılmış ve o fake hesaplardan kendi istedikleri hocaları getirmek ve bizi buradan gönderebilmek için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan bir taraftar grubu var. Bunlar skora bağlı taraftarlar. İyi olduğunuz zaman sesleri çıkmıyor, kötü olduğu zaman ‘ha bire hoca, başkan istifa’ diyorlar” dedi.

YAPAMIYORSAK ÇEKİP GİDERİZ!

İskenderun sporun A.Ş. Anonim Şirket olduğunun altını çizen Başkan Hakan Bolat “Burada bizim istifamız gibi bir durumun söz konusu yok! Fakat bizim yaptığımız bu iş gerçekten beğenilmiyorsa ki bu takdir İskenderun halkınındır, bizim burada kulübü kapatıp veya satmaktan başka yapabilecek bir şeyimiz yok! Tabi ki eğer ben işleri gerçekten yanlış yapıyorsam, bunun bedelini ben öderim, dediğim şeyleri yerine getiririm. Bu takımı almak, daha iyi yerlere taşımak isteyenler varsa satarız ve teslim ederiz doğru insanlara, çekip gideriz” dedi.

         5. MAÇTA BU KADAR TEPKİ GEREKSİZ!

1967 yılında kurulan bu kulübe gelmiş geçmiş en iyi projeleri sunan, yatırım yapan bir yönetim olduklarına dikkat çeken İskenderun spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat “Bu kadar tepki gelince, ben de doğru mu, yanlış mı yaptım? Ben de bundan çok üzüntülüyüm. Çünkü işimi gücümü, ailemi bıraktım. Her hafta sonu maçlara, deplasmanlara gidiyorum, buraya geliyorum. İstanbul’da şirketimde olmam gerekirken şu anda İskenderunspor ile ilgilenmek zorunda kalıyorum. Daha beşinci maçta bu kadar tepki çok gereksiz! Gelip bu kadar yatırım yapmış insana bunları söylemeye hiç kimsenin söylemeye hakkı yok” şeklinde konuştu.

“MEVCUT EKİPLE YOLUMUZA BAKACAĞIZ”

Bazı insanların kulübe girmek için yanlış yollar seçtiğine de vurgu yapan Başkan Bolat şunları söyledi: “Bu kulüp herkesin. Bu kulübün herkese (gerçek İskenderunsporlulara) kapısı açık. Taraftar olarak, Antrenör olarak, hoca olarak, yönetim olarak açık, her şekilde açık ama buraya doğru düzün nasıl girebileceklerini öğrensinler. Buraya gelmek o kadar zor değil. Buraya gelmek için sosyal medyada kötü şeyler yazmakla bu işler olmaz, ben olduğum sürece olmaz. Ayrıca sadece Ümit Karan değil, birkaç kişi daha istifa etti, Güney Kanat, Memiş hoca, Halil Akkuş istifa etti. onların da hepsine teşekkür ediyorum Allah razı olsun, emeklerine sağlık ama biz bu ekiple kendi yolumuza bakacağız. Yanımızda kim olursa olsun, biz büyük İskenderunspor projesini Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz. Bizi hiç kimse yıldıramaz, bu işten vazgeçiremez. Dostlarımızı sevindireceğiz, düşmanlarımızı üzeceğiz…”   

 

Editör: TE Bilisim