İsa Taş Paradise kır bahçesinde yapılan Beşiktaş şampiyonluk kutlama gecesine kupa da getirildi. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Derneklerden ve vodafon parktan sorumlu Hakan Daltaban da davetli bulunduğu şampiyonluk balosuna İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Antakya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız da katılarak ilgi gösterdi.

Müzik eşliğinde bahçeye çıkarılın şampiyonluk kupası geceye katılan taraftarlar ve protokol üyelerinin coşkulu alkışlarıyla karşıladı. Beşiktaşlılar İskenderun Dernek Başkanı Sedat Uysal renklerine gönül verdikleri siyah-beyazlı takımın çok zor şartlarda ve inanarak kazandığı şampiyonluğun büyük bir başarı hikayesine dikkat çekti. 

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Hakan Daltaban çok zor bir sezon geçirdiklerini belirterek, kulüp yönetimi, teknik ekip, futbolcu ve taraftarıyla inandıklarını, savaşarak şampiyon olduklarını söyledi.

İskenderun’da Beşiktaş Derneği kurucusu Vahit Özüperk’e şampiyonluk balosunda verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sunuldu, Beşiktaş derneğinin en yaşlı üyesine Edip Uysal’a da Dernek üyelerinden Atilla Demirkent tarafından Kartal figürü hediye edildi.

Gecede ayrıca Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın adına plaketleri yönetim kurulu üyesi Hakan Daltaban teslim aldı.

Editör: TE Bilisim