Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı

Yeni yapılacak stadın ihalesine sayılı günler kaldığını vurgulayan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat “Yeni stat bizim için çok önemli, bunu desteklemeliyiz. Eski statta hala deprem riski var, bazı yerlere seyirci alamıyoruz, miladını doldurmuş bir stat, onun için yeni stat projesini destekliyor, stadın bir an önce açılmasını heyecanla bekliyorum, tüm İskenderun da bekliyor” dedi.

 

Yeni stat projesinin çok iyi olduğunu, güneşi alışı, rüzgar çok iyi hesaplanmış, çok iyi yapılmış bir proje olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Hakan Bolat “Yeri önemli değil yeter ki stat yapılsın. Stat ile ilgili Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile istişare halindeyiz, bu işle çok uğraşıyor. Bu sene yıkılıyordu 5 Temmuz Stadımız, milletvekilimiz Abdulkadir Özel sayesinde yıkılması engellendi, kendisine teşekkür ediyoruz. Şubat veya Mart ayında kazma vurulursa yeni stadın aşağı yukarı ne zaman biteceği karşımıza çıkmış olur. Sonra da eski statla ilgili ne yapacağımızı, milletvekilimizle istişare edip halledeceğiz. Ne olursa olsun yeni stadın kazması vurulduğu zaman her şey daha rahat olacak. Bütün İskenderun sporlulardan rica ediyorum, stat konusunu şu an kapatalım” diye konuştu.

 

Şu an konsantre olmaları gereken şey şampiyonluk olduğunu sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı Bolat “18 maçımız kaldı, her maç ayrı bir final, içerdeki maçlarımızı mutlaka kazanmamız lazım. Taraftara çok ihtiyacımız var. Şu an birbirimizle didişmeyi, uğraşmayı bırakıp sadece şampiyonluğa konsantre olmamız lazım. Allah'ın izniyle yeni stadımız yapılacak, yeni tesislerimizde yapılacak, yeni projeler yapılacak. İskenderun’u, iskenderunspor'u çok güzel günler bekliyor, yeter ki birlik olalım” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim