Türkiye’yi üzüntüye boğan Belen ve komşu ilçelerde etkili olan orman yangın felaketinin açtığı yaraların sarılmasına katkıda bulunmak amacıyla harekete geçen Güney Kore menşeli 'Hysoung' tekstil firması tarafından Belen Belediyesine gönderilen zeytin ve çam fidanları, TOKİ konutları çevresindeki ağaçlandırma alanına dikildi.

Milletvekili Abdulkadir Özel, MHP İskenderun ve Belen İlçe Başkanları Turan Bozkurt ve Seyfullah Gürbüz, Belen belediye personeli ve TOKİ konutlarında ikamet eden çocukların katıldığı, 11Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı'nda düzenlenen fidan dikme programı gerçekleşti.

Başkan Gül ve Milletvekili Özel, Kore Savaşı’nda şehit ve gazi olan Türk askerleri anısına gönderilen 3 bin 43 zeytin ve çam fidanı, Belen TOKİ konutları çevresinde toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Güney Kore menşeli 'Hysoung' tekstil firmasına bu anlamlı bağışlarından ötürü teşekkür ederiz. ‘Geleceğe Nefes’ parolasıyla çıktığımız bu kutlu yolda ülkemiz çok daha güzel ve yemyeşil bir doğaya kavuşur” diye konuştular.  

Editör: TE Bilisim