Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP’li Meclis üyesi Avukat Emre Arık “2019 yılı Şubat ayında; bir dolu yağışı esnasında Dörtyol Çaylı Mahallesi Kalender Sokakta benim arabam burada pert olmuştu. Yaklaşık 2 yaşında ortalama üstü kısmen lüks sayılacak bir arabaydı. O dönem bu konu hakkında Dörtyol Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunmuştum. Savcılık makamı fen işlerini bilirkişi raporuyla suçlu bulmuştu. Dörtyol Belediyesi Fen İşleri müdürü Oğuzhan Seçer bana söz verdi burayı bizzat yaptıracağım demişti. Ben de sözüne güvenerek şikâyetimden vazgeçmiştim. O sözde yalan oldu. Bir sürü daha önemli işleri olduğu için sanırım yapmadı! Bu esnada ben de Belediye Meclis üyesi oldum. Bu konuyu bir kaç kez ben dile getirdim” dedi.

 

Dün bir kardeşinin arabası, bugün de başka birinin arabalarının aynı şekilde pert olduğunu ifade eden CHP’li Av. Arık “Tahminen bu arkadaşlarımın kaskoları da yoktur. Tekrardan bu arabaları da almakta zorlanacaklardır. Milli servetimiz olan bu paralar ve araçların daha kaç tanesi pert olacak da burayı yapacaksınız? Yapılması gereken en basit anlamda kendi eğimine paralel şekilde bir kanal açmaktan ibarettir. Yazıktır günahtır buranın sorunun acilen çözülmesi gerek” diye kaydetti.

 

TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi

Arık, arıtma tesisi başta olmak üzere Orman İşletmesinin Helikopter alanı ve sahil ulaşımını sağlayan bu yolun bir an evvel yapılarak güvenli hale getirilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim