Teknomarket’in açılışına Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İTSO Başkanı H. Levent Yılmaz, İskenderunspor A.Ş. Kulüp başkanı Hakan Bolat, dayanıklı tüketim maddeleri bayileri ile davetliler katıldı.

        Açılış öncesinde İskenderun ORG Tv. Mikrofonlarına konuşan firma sahibi Muhittin Turgut, Fransa dönüşünün ardından beyaz eşya sektöründe ticaret yapmaya başladıklarını ifade ederek, gelişen teknolojiyle birlikte daha kurumsal çalışmak amacıyla bayrağı çocukları Ramazan ve Serhat Turgut’a teslim ettiğini söyledi.

        Firma ortağı Ramazan Turgut da, beyaz eşya sektöründe baş döndürücü gelişmelerin yaşandığına vurgu yaptığı açıklamasında, “Beko ürünlerinde akıllı ev sistemleri programıyla artık hayat daha kolay ve zevkli yaşanıyor. Biz de bu sistemi en doğru bir şekilde müşterilerimize anlatarak yararlı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

        Açılış kurdelası kesimi sırasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Milletvekili Özel, Belediye Başkanları Tosyalı, Yavuz, İTSO Başkanı Yılmaz ve İskenderunspor A.Ş. başkanı Bolat, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

        Açılışın ardından mağazayı gezen davetliler, ürünler hakkında bilgiler aldı.

İbrahim Açıkgöz Güven Tazeledi İbrahim Açıkgöz Güven Tazeledi

Editör: TE Bilisim