ANLAMLI PROJE

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geçtiğimiz yıllarda meydana gelen bölgedeki yangınlarda zarar gören alanları yeniden yeşertme çalışmalarına destek olmak adına internet üzerinden bir araya gelen gönüllü öğretmenleri kentte ağırladıklarını söyledi.

 

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı "Ülkemizin 81 İlinden "Hatay'a Hayat Ol Projesi" kapsamında Hatay’a gelerek farklı bölgelerde fidan dikim etkinliğine katılan öğretmenleri kentte konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Belediyemizin 3 Nolu sosyal tesisinde ağırladığımız Sevgili Öğretmenlerimize düzenledikleri anlamlı projelerinden dolayı teşekkürlerimizi ilettik” dedi.

 

Projenin gönüllü Öğretmenleri de Hatay'da İskenderun'da olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarının altını çizerek “Yangında zarar gören yerlerde fidan dikimi gerçekleştirdik. İskenderun'da bizleri ağırlayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya, orman işletme görevlilerine ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Orman ve Çevre bizler ve tüm canlılar için çok önemli" diye konuştu.

 

Öğretmenler daha sonra İskenderun sahilinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Editör: TE Bilisim