İssume Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin yayman, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İşadamı Recep Atakaş fidan dikim törenine katıldı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yangından sonra tüm spor kulüplerinin desteğini yanlarında hissettiklerini ifade ederek,” Fenerbahçe spor kulübümüz Belen de yaşadığımız yangın felaketinde bizi yalnız bırakmadılar. Bizi hiç spor kulüpleri yalnız bırakmadılar acımızı paylaştılar. Bizlere de binlerce fidan bağışlayarak bu kampanyaya katkıda bulundular. Bugün burada Fenerbahçe Spor kulübü adına orman oluşturacağız fidanları toprakla buluşturacağız. Kendilerine teşekkür ediyorum ”dedi.

Bugün buraya Yönetim kurulu üyelerimiz kaptanımız Gökhan Gönül Selçuk Şahin ve Volkan Ballı ile beraber geldik. Fazla kalabalıktan dolayı onları arabada bıraktık.

2020 ylında farklı noktalarda çıkan yangın üç ilçeye sıçradı yaklaşık altmış evi ve işyerini etkiledi 500 aile olumsuz etkilendi. Ama şimdi Türkiye olarak bir dayanışma ruhu sergileyerek yaralar sarılmaya çalışılmaktadır ”dedi.

Konuşmaların ardından Hatay valisi, Belediye Başkanı ve Fenerbahnçe spor kulübü başkanı Ali Koç fidanları dikerek su verdiler.

Editör: TE Bilisim