Belediye Başkanı Ökkeş Elmazoğlu Erzin, Dörtyol ve Payas ilçelerinde görev yapan gazetecilerle Burnaz Plajında bir araya geldi, basın aracılığı ile yapılan hizmetleri halka anlatma fırsatı yakaladı.

 

Hatay Valiliği, Erzin Kaymakamlığı ile ilçe Belediye Başkanlığını yürüttüğü ortak projeyle Burnaz Plajının yöre halkı ve il dışından gelecek konuklar için açılışı geçen yıl yaptıklarını hatırlatan Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu “İşletmeciliğini Erzin Belediyemiz tarafından yürüttüğümüz Burnaz Plajı sezon açılışını yapmış bulunuyoruz” dedi.

 

Erzin Burnaz Plajı ender doğal kumsala sahip yerlerden bir tanesi olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu “Deniz-Güneş ve Kumsal bölgemiz halkının özlediği bir ortamdır. Bu nedenle belediye olarak hizmet bakımından en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bölge halkımıza güvenli bir şekilde ailecek bu doğa harikası yerden faydalanma imkanı sunuyoruz.

Plajımızı Pandemi kuralları çerçevesinde bölge halkının hizmetine sunmanın yanında, halkımızın da Pandemi kurallarına uygun hareket etmelerini rica ediyorum” diye konuştu.

 

Belediye Başkanı Elmasoğlu Burnaz plajını kullanan vatandaşlarla sohbet etti, verilen hizmetten memnuniyetlerini sordu, beklentileri konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

Editör: TE Bilisim