İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat uzun bir aradan sonra beş Temmuz stadında topbaşı yapan takımı yalnız bırakmadı.

 

Bu arada İskenderun Spor kulüp Başkanı Hakan Bolat, tadilatı devam eden 5 Temmuz stadında incelemelerde bulunarak, As Başkan Av. Gülcan Polat'tan bilgi aldı. Takım ve taraftarın buluşması tam bir şölene dönüştüğü statta açıklama yapan Başkan Bolat “Federasyon’un isteği üzerinde burayı bu sezonluk yeniledik. Yıkılan tribünün yerine Hatay Atatürk Stadının yıkılan malzemeleriyle burası inşa edildi. Bu konuda destek verenlere teşekkür ediyorum. Çalışmalar son aşamaya geldi, sezona hazır hale getirilen 5 Temmuz stadımızı son kez kullanacağız” dedi.

 Yeni sezon öncesi Kızılcahamam ve Bolu'da yaptıkları kampa da değinen Kulüp Başkanı Bolat “Yeni baştan takım kurduk. Mecburen uzun bir kamp dönemi geçirdik. Kamp çalışmalarımız neşe içerisinde geçti. Eski ve yeni futbolcularımızın bir birleriyle kaynaşmaları bizleri sevindirdi. Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda iyi bir kadro kurduk. Sezonun başlamasıyla birlikte camiamızın gözüne hoş gelen futbol sergilemeyi hedefliyoruz. Camia olarak tek düşüncemiz şampiyonluk" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim