Bayanların vazgeçilmezi mikro kaynak başta olmak üzere saçtan tırnağa yapılacak bakım hizmeti gerçekleşeceği bir merkezi memleketinde açmanın hayalini kurduğunu dile getiren ünlü isimlerin kuaförü Barış Sebzeci artık ekibiyle birlikte yöre insanlarına hizmet vereceğini söyledi.

 

İskenderun’a çok kaliteli bir salon kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Barış Sebzeci “Bu alanda uzun yıllardır İstanbul’da hizmet veriyoruz. Ünlü sanatçılarla beraber çalıştık. Oradaki tecrübemi hayalim olan kendi memleketime taşıdım. Buradaki hanımefendilere hizmet vermek bizleri onurlandırıyor. Ben ve profesyonel ekibimle Sahil evlerde salonumuzu açıyorum” dedi.

 

Öncelikli alanlarının mikro kaynak olduğunu vurgulayan Barış Sebzeci “Mikro kaynak alanında çok ilerledik. Ben ve profesyonel ekibimle branşımız, konseptimiz çok geniş. Protez tırnak, kalıcı dudak, kalıcı makyaj, bölgesel zayıflama gibi birçok alternatiflerimiz var. Bizim hizmetlerimiz sadece kuaför değil, İstanbul’da birçok isimlere hitap ettik. Ünlü isimlerle görüşmeye devam ediyoruz. Şöyle söyleyeyim İstanbul’u buraya taşıdık” diye konuştu.    

 

 

Editör: TE Bilisim