YSK itirazları karara bağlıyor YSK itirazları karara bağlıyor

Son bir yılın ciddi anlamda vatandaşlara sıkıntılar yaşattığını kaydeden Barın, ilk genel seçimlerde partilerinin iktidara gelerek tüm sıkıntılara çözüm üreteceğini söyledi.

Yaşanan sıkıntılara kalıcı çözümler bulunması gerektiğini kaydeden Barın; “2021 yılı ekonomik olarak gerçekten Türk insanını büyük sıkıntılara soktu, bu hala devam etmekte. 2021 ilk ayında açıklanan asgari ücretle, şu anki asgari ücretin arasında dünyalar kadar fark oluştu. İnsanların alım gücü zayıfladı, azaldı. Şu an bile gidiyorsunuz marketlerde raflar boş, fiyat belirsizliği var. Şu andaki en büyük sıkıntı ekonomi… Mevcut iktidar bu ekonomik politikasını iyi bir şekilde yönetemedi. Her geçen gün ekonomi ile ilgili yeni bir açıklama yapılıyor. 20 yıllık iktidarın bir ekonomik programı yok, ‘Çin Modeli’ ismiyle yeni bir ekonomi modeli ortaya atıldı. Bunun da ne getireceği, Türk milletinden ne götüreceği hiçbir şekilde belli değil, ucu açık. Dolardaki değişkenliği görüyorsunuz. Bundan 3-4 ay öncesine kadar 8 buçuk TL olan dolar şu an 16-17’lere kadar yükseldi, şu an tekrar bir düşüş var. Dalgalı bir şekilde seyrediyor. İnanın o kadar çok bununla ilgili sıkıntı ve tepki var ki sokakta insanlardan, insanlara verilen asgari ücret eridi, emeklinin, memurun maaşı eridi. Herkesin alım gücü düştü. İstediği gibi yaşayamıyor, istediklerini alamıyor, istediği sosyal hayatı yaşayamıyor insanlar. Ekonomik olarak mevcut iktidar bu işi götüremedi. Bu sıkıntılar her geçen gün artıyor, katlanıyor. Esnaf sıkıntılı, vergi yükü altında ezilmiş, sigortasını, bağ-kur'un ödeyemiyor. İşçiye bakıyorsunuz ay sonunu bırakın aldığı maaşı 1 saat sonra cebinde bulamıyor, çocuklarına, ailesine gerekli yaşam standartlarını sunamıyor. Bununla ilgili büyük sıkıntılar yaşıyor insanlar. 2021 yılı bu şekilde geçti. Bu sıkıntılar halen devam ediyor, bunlara kalıcı çözümlerin üretilmesi gerekiyor” dedi.

İyi Parti İktidarı’nda İnsanların Refah Seviyesi Yükselecek

İyi Parti iktidarıyla sıkıntılara çözüm bulunacağını ve insanların refah seviyelerinin yükseleceğini ifade eden Barın; “İnşallah önümüzdeki ilk genel seçimlerde İyi Parti iktidarı bunların hepsini sağlayacaktır. Türk milletinin, Türk insanının gerekli refah seviyesine ulaşması en büyük hedefimiz. İnsanların yaşam standartlarını arttırıcı, refah seviyesini yükseltici ekonomik adımların atılması gerekiyor. Mevcut iktidar da bunu gerçekten sağlayamıyor. Açıklanan Çin tipi ekonomik modelin bize ne getireceği, bizden ne götüreceği belli değil. Hükümet tarafından herhangi bir tanımlama da yapılamıyor. Bu ülkenin insanlarının en iyi refah seviyesine ulaşabilmesi için gerekli adımların bir an önce atılması gerekiyor” dedi.

Üye Sayımız Gün Geçtikçe Artıyor

İnsanların İyi Parti’ye çok sıcak baktığını ve üye sayılarının gün geçtikçe arttığını da sözlerine ekleyen Barın; “Üye katılımlarımız her geçen gün artıyor. Bununla ilgili geçen aylarda stant çalışmamız oldu, bayağı bir katılım sağlandı, insanlardan büyük bir rağbet gördü üye katılım stantlarımız. Yarından itibaren havuzu çarşıda üye standımız açık olacak, perşembe günü de Denizciler’de açık olacak. İskenderunlu vatandaşlarımızı üye katılım sanatlarına bekliyoruz. Her geçen gün üye sayımız artıyor. İskenderun’da şu an yaklaşık 1000 üyemiz var, hedefimiz bu sayıyı 3 binlere çıkarmak İskenderun’da” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim