Baki Ülkücüler ve Alperenler Derneği kurucu başkanı Adem Yelmez kuruluş amaçlarının arasında Ülkücülük ve Alperenlik örf adetlerini yaşatmak ve faaliyetlerinin etkinleştirilmesini, geliştirilmesini sağlamak, bu konuda çalışmalar yapmak olduğunu söyledi.

Kurucu Başkan Yelmez Türk gelenek ve göreneklerine, devletine, milletine bağlı genç nesillerin yetişmesi için çalışmalar yapmak, bu yönde faaliyetleri bulunan kişi ve kurumlara kanun çerçevesinde destek vermenin de amaçları arasında yer aldığını vurguladı.

Baki Ülkücüler ve Alperenler Derneği kurucu Başkanı Adem Yelmez, topluma fayda sağlayacak projelere öncülük edeceklerini de sözlerine ekleyerek  “Derneğe üye ve emek verenlerle ‘biz’ odaklı ekip ruhuyla hareket ederek toplum yararına etkin hizmetlerde bulunacağız” dedi.

İskenderun Kurtuluş Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi Milenyum Moda 20-2/2 No:3 adresinde bulunan Adem Yelmez kurucu başkanlığındaki Baki Ülkücüler ve Alperenler Derneği Geçici Yönetim Kurulunda, Eşref Tarık Dağlı, Miraç Özoğlu, Ahmet Güngör, Esmahan Yelmez, Faruk Ergüder ve Sezai Çelik bulunuyor.  

Editör: TE Bilisim