İskenderun Belediye Nikâh Salonunda gerçekleştirilen törene Aruz Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Emniyet Müdür Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül, Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Burak Milli’nin çok sayıda meslektaşı ilgi gösterdi.

İlçe Emniyet Müdür Nevzat Güneş, Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, Berkay Arıkan’ın şahitliğinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın kıydığı nikah töreninde bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diye Ayşen ile Burak Milli çifti birlikteliklerini resmileştirdiler.

Törende Belediye Başkanı Fatih Tosyalı nikâhlarını kutladığı Ayşen ve Burak Milli çiftene iyi bir birliktelik için 4 (S) Sevgi, saygı, sadakat ve sabır tavsiyesinde bulundu.

Genç çiftin nikahlarını kutlayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da nikah cüzdanını ‘hayırlı olması dileğiyle’ gelin Ayşen Milli’ye teslim etti.

Nikah töreniyle hayatlarını birleştiren meslektaşımız Burak Milli ve mustakbel eşi Ayşen Milli'yi kutlar, bir ömür boyu sağlıkla mutluluklar dileriz, İskenderun.Org ekibi. 

  

Editör: TE Bilisim