Edinilen bilgilere göre olay, bir süre önce Kahramanmaraş’ta eşi C. K. 'den (35) ayrılan E. K. (30) 7 yaşındaki kızı A. N. K. ile taşındığı Erzin’de kiraladığı evde yaşamaya başladı. Cabbar K. eşi ile tekrar bir araya gelmek isterken, Ebru K. bu birlikteliğe yanaşmadı.

Kahramanmaraş'ta ikamet eden Cabbar K. öğle saat 12.00 sıralarında Erzin Mahmutlu Mahallesi Temiz Sokak'ta bulunan eski eşinin evine geldi. Geri dönmek istemeyen Ebru K.'nin babası Ali D. (50) kızının gitmek istemediğini belirtince aralarında tartışma yaşandı. Cabbar K. yanında getirdiği pompalı tüfekle kayınbabası Ali D.'ye ateş ederek, sağ kolu ve sol bacağından yaraladı.

Gözü dünmüş eski koca Cabbar K. daha sonra kızının gözleri önünde eski eşi Ebru K. 'ye ateş etti. Hakkında daha önce uzaklaştırma kararı olduğu bildirilen Cabbar K. olay yerinden uzaklaştıktan sonra gasp ettiği bir araçla kayıplara karıştı

Ebru K. olay yerinde hayatını kaybetti, babası Ali D. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesine yetiştirilerek tedaviye alındı.

Ebru K.'nin cansız bedeni ise Erzin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Editör: TE Bilisim