Sosyal-kültürel ve sportif alanda birçok aktivite ile vatandaşları buluşturan İskenderun Belediyesi’nin sahil spor kompleksinde düzenlediği Ayak Tenisi Turnuvasının açılış gününde, renkli ve birbirinden güzel görüntüler sergilendi.

Turnuvanın açılış gününe Belediye bünyesinde açılan çeşitli sportif kurslara katılan minikler, veliler de katıldı. Açılış günü 12 Ağustos Dünya Spor gününde yapılan Ayak Tenisi Turnuvası Gazeteciler ile eski futbolcuların yer aldığı iki takımın gösteri maçıyla başladı.

 

İskenderun’da ayak tenisi sporunu tanıtmak, sevdirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın ve ilk maçın başlama vuruşunu Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptı. Düzenlenen turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyen Başkan Tosyalı, “Belediye olarak sportif etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Ayak Tenisi Turnuvası, futbol odaklı tenis ve voleybolun bazı ögelerini içine alan bir spordur. Oyuncuların birbirine mesafeli olduğu son derece eğlenceli ve heyecanlı bir spor dalı olan bu sporda, herhangi bir raket veya tenis topu kullanılmaz” dedi.

 

İskenderun Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını kaydeden Başkan Tosyalı “İskenderun Belediyesi olarak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak adına, spora ve sporcuya desteğimiz devam edecektir. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim