Geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da bayilerle bir araya gelen Auto King Genel Müdürlüğü, önce yılın değerlendirmesini yaptı. Sonra belirlenen hedefler bir bir açıklandı. Ardından mobil parça onarım performans ödül törenine geçildi. Birinci olan İstanbul’dan sonra sahneye çağrılan Auto King İskenderun Genel Müdürü Burak Bila, ödülünü Genel Müdür Yardımcısı Bülent Şanlı’dan aldı.

Auto King İskenderun Genel Müdürü Bila, aldığı bu ödün çok anlamlı olduğuna dikkat çekerek “Birinci yılında Türkiye’de en iyi ikincilik ödülünü almak bizim için çok anlamlı ve çok değerli. Bu ödülümüz bize inanan ve güvenen müşterilerimiz sayesinde aldık, bundan dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Kriz büyüyor!  Çikolata bulamayabilirsiniz... Kriz büyüyor! Çikolata bulamayabilirsiniz...

Bu ödülün bir diğer anlamı da Ankara, İzmir ve Bursa gibi metropol illeri geride bırak olduğuna vurgu yapan Bila şöyle konuştu:

“Bu toplantılar ve ödüller kesintisiz olarak 20 yıldır sürüyor. Her defasında da metropol iller alıyordu. Biz İskenderun’a gelerek bu geleneği bozduk. İstanbul’dan sonra biz anons edilince çok duygulandım. Bu kararla, Ankara İzmir ve Bursa’nın yanı sıra 54 ili geride bıraktır. Bu ayrıca bir kıvançtır. Bundan sonraki hedefimiz birincilik olacaktır. Tabi bunun için de çok çalışacağız. Memnuniyet sayısını katlayarak gerçekleştireceğiz.”

Editör: TE Bilisim