Geçen sezon talihsiz bir şekilde süper lige veda ettiklerini, ancak bu sezon daha da güçlenerek dönüş yapmak istediklerinin altını çizen İskenderun Engelliler Basketbol Kulübü Başkanı Suat Atasever “İki önemli rakibimiz Karabük ile Ordu sporu burada farkla yendik, bu bizim için çok iyi oldu. Bunun anlamı şampiyonluğu yarı yarıya garantiledik gibi, onların bizi, bizden daha farklı yenme şansları hiç yok. Biz onları da orada yenebilecek güçteyiz. Dolayısıyla iyi bir çalışma dönemi geçirerek ilk yarıyı istediğimiz yerde, namağlup lider olarak bitirdik. Sezonun ikinci yarısında da her maçlarımız bir final havasında geçecek. Takımımız bu ligin üstünde bir takım, biz süper lig kadrosuna sahibiz ki, bunu seyreden diğer takımlar da söylüyor. Biz hiçbir şekilde kendimizi çok üst görmeden, gene son derece amatör olarak çalışarak, her rakibi ciddiye alarak maçlarımıza çıkacağız. Mart sonunda Şampiyonluğa İskenderun adını yazdıracağız Engelli Basketbol alanında...” diye konuştu.

Sporun sadece futbol olarak algılanmaması gerektiğine vurgu yapan Atasever “Biz de bir spor kulübüyüz, Türkiye’nin her yerine gidiyoruz. Bütün Türkiye’yi dolaşıyoruz. Bir gün Batman’da, Muş’ta, Çanakkale’de, İstanbul’da, Ordu’da, Antalya’da Kıbrıs’tayız, her yerdeyiz. Biz buralarda İskenderun’un bayrağını sallıyoruz. Adımız İskenderun’la başlıyor. Son derece güzel temsil kabiliyetimiz var. İskenderun’u o kadar iyi temsil ediyoruz ki, herkes hayran kalıyor, takımımıza, bizlere duruşumuza” dedi.

LÜTFEN MAÇLARIMIZA GELİN     

İskenderun Engelliler Basketbol takımının daha tanınır ve talep gören bir takım olmayı beklediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Atasever “En azından seyirci anlamında. Kimse gelmiyor maçlarımıza, zorla seyirci getiriyoruz. Türkiye çapında tanınan ve yürekleriyle oynayan inanılmaz başaralı bir takıma sahibiz. Lütfen maçlarımıza gelin. Maddi destek tabi ki ihtiyacımız var. Bugün her basketçimize ciddi paralar veriyoruz. Bunun bir kısmını LİMAK eskiden ciddi destek sağlıyordu, şu anda destek giderek düşmüş durumda. Sağ olsunlar yine destek oluyorlar ama giderimizin tamamını değil, 25’ini karşılar pozisyona geldi, 75 kısmını da bizler karşılamak durumunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.        

  

Bu haftaki maç Denizli ve bizim için önemli” Bu haftaki maç Denizli ve bizim için önemli”

Editör: TE Bilisim