İki kardeşin corona virüs mücadelesini kaybederek vefat etmesi sonucu başta Aslan ailesi olmak üzere, yakınları ve sevenlerini derinden üzdü. Aile önce merhum İbrahim Aslan’ı toprağa vermenin acısını yaşadı.

 

Covid-19 tedavisi gördüğü Gelişim Hastanesi’nde dün yaşam savaşını kaybeden Seyfettin ve Sadullah Aslan’ın babası, aynı zamanda İskenderun Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Şehmus Aslan'ın da eniştesi olan merhum Hasip Aslan'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Çankaya Mezarlığı'na getirildi.

 

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen defin işlemlerinin ardından, çevresinde çok sevilen, sayılan, uzun yıllar taziye ve cenazelerde dualar okuyarak insanların acısını paylaşan, hayır hasenat işlerine vesile olan merhum Hasip Aslan, dualarla toprağa verildi.

 

Pandemi dolayısıyla ailenin tazeleri sadece telefonla kabul edeceği bildirildi. Merhum Hasip’a Allah'tan rahmet, başta Seyfettin ve Sadullah Aslan olmak üzere ailesi ile tüm sevenlerine sabır, başsağlığı dileriz, İskenderun.org.

Editör: TE Bilisim