104'üncü Yılda da Coşkuyla... 104'üncü Yılda da Coşkuyla...

Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu'nu ziyaret eden Arsuz Kent Konseyi üyeleri okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun sevgi gösterdiği Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek, okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından karşılandı.

 

Tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü'nü kutlayan Prof. Dr. İskender Sayek, ülke geleceğinin, iyi eğitim veren öğretmenlerin elinde olduğunu vurgulayarak “Öğretmenleri sadece bugün değil her zaman hatırlamalıyız. Yarınlarımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin kişisel, sosyal ve kültürel yönde yetişmesinde, topluma faydalı birer fert olarak kazandırılmasında değerli öğretmenlerimize çok büyük görevler düşmektedir” dedi.

Ülkenin geleceğini şekillendiren irfan ordusunun mensupları olan öğretmenlerin değeri ölçülemeyeceğinin altını çizen Sayek “Onlar hep fedakarlıkta bulunuyorlar. Ulu Önder Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul ettiği gün olan 24 Kasım, Cumhuriyetimizin en önemli kilometre taşlarındandır. Ülke geleceğini şekillendiren irfan ordusunun mensupları olan öğretmenlerin fedakarlıkla verdiği hizmet neticesinde geleceğe güvenle bakabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, hakkın rahmetine kavuşmuş olan tüm öğretmenlerimizi de saygıyla anıyorum" diye konuştu.

 

Okul idarecileri ve öğretmenler ise Prof. Dr. İskender Sayek'in bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayıp, ziyaretlerine gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, eğitim ve öğretim adına sunduğu desteklerden dolayı da teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim