İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli ile Yönetim Kurulu üyelerini Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar makamında konuk etti.

Mardin Artuklu’dan Arsuz’a son kararnameyle atanan Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçenin Doğu Akdeniz’de çok güzel bir konuma, aynı zamanda gelişimi açısından birçok potansiyelinin farkında olduğunu söyledi.   

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkallah Terbiyeli, yönetim kurulu üyeleri Cuma Keseroğlu, Sabahattin Uygun, Murat Tat ve Mustafa Atav ‘hayırlı olması’ dileğini ilettikleri Kaymakam Gökpınar’a yeni görevinde başarılar dilediler.

İGC yönetimi daha sonra, İskenderun İlçe Emniyet Müdür yardımcılığı görevinden Arsuz’a İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Hasan Gün’e de ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdiler.  

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, bölgede çalışmaları halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden yapacaklarını ifade etti.

Yeni görevinde başarılar dileğini ileten İGC Yönetim Kurulu üyeleri, Arsuz Bölgesinin turizm kenti olduğunu, huzur ve emniyetin önemine işaret ederek bu konuda İskenderun’daki tecrübesini bildiklerini vurguladılar.  

Editör: TE Bilisim