Yardım gecesine Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve eşi Behice Güven, İlçe Jandarma Komutanı Barkın Eryılmaz, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, Arsuz Belediyesi eski Başkanı Nazım Culha, mahalle muhtarları, Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı.

 

Engelsiz Arsuz Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Serhat Gökpınar bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da hiçbir çağrıyı yanıtsız bırakmayacaklarının altını çizerek “Daha eşit, daha erişilebilir, daha yaşanabilir ve daha farkında bir Arsuz için mücadele edeceğiz. Engelli bireylerin hayat kalitesini en üst düzeye getirene kadar var gücümüzle çalışacağımıza, şahsım ve ekip arkadaşlarım adına söz veriyorum" dedi.

 

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de her zaman engelli bireylerin yanında olacaklarını belirterek, engelli bireylerin konfor alanlarını arttırmak adına yapılması gereken ne varsa yapmaya gayret göstereceklerinin söyledi.

 

Üç Ağaç Derneği ile Sevilay Gökpınar birbirlerinden güzel türküler seslendirdi, geliri engelli bireylere aktarılacak olan çekiliş de eğlenceli anlar yaşandı. Ayrıca gecenin düzenlemesine katkı veren isimlere plaket takdiminden sonra BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği) Başkanı Musa Göçer şiir dinletisi sonrasında yerel şarkıcı Emre Ateş de geceye renk kattı.

Editör: TE Bilisim