14 Şubat sevgililer gününe nedeniyle Arsuz Özel İnsanlar Derneği tarafından ‘engelleri aşklarına mani olmayan’ Hasret – Tuğrul çiftine ziyarete Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven de eşlik etti.

Aileleri ile yakın çevresinden gelen tüm olumsuz tepkilere kulaklarını tıkayarak dünya evine giren çift aşklarının meyvesini Nisan ayında kucaklarına almaya hazırlanıyor.

Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara, sevginin önünde hiçbir engelin duramayacağının en güzel örneği olan bu çiftin evliliklerinin toplum nezninde karşılık görmesi ile hem ailelerin daha mutlu olacağını hem de diğer insanlara sevginin ne kadar cesur bir işe imza attığının göstergesi olduğunu ifade etti.

Kaymakam Musa Sarı da, medeniyetler şehri Arsuz Hatay’dan tüm dünyaya güzel bir mesajları olduğunu vurgulayarak “Aşkta engel tanımayan çiftin sevginin önüne hiçbir şeyin geçemeyeceğini bir kez daha bize gösterip mutlu bir yuva kurdular. Kaymakamlık, belediye ve sivil toplum öğütleri ile çiftimizin her zaman yanındayız” dedi.

Belediye Başkanı Asaf Güven ise Arsuz’dan bu çiftin mücadelesiyle bütün dünyaya güzel bir ders verildiğinin altını çizerek “Azmin, sevginin önünde hiçbir şeyin duramaz. Dünya evine giren çiftlerimizin mutluluklarının bir ömür boyu sürmesi temennisinde bulunuyorum. Çiftin her zaman belediye olarak yanlarındayız” diye konuştu. Başkan Güven ayrıca günün anısına çifte özel hediyeler takdim etti.

Hasret – Tuğrul Yorgun çifti de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek dernek başkanı Tuğba Kara ile Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Belediye Başkanı Asaf Güven’e teşekkür ettiler.

Ziyaret organizasyonunda Arsuz Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ayşe Sümer, Arsuz İş İnsanlar Derneği Başkanı Adnan Ağır, Çetillik Mahalle Muhtarı Hasan Bulut ve Arsuz Özel İnsanlar Derneği Yönetim Kurulu da hazır bulundu.  

Editör: TE Bilisim