Karaağaç mahallesinde sahil kıyı şeridinin tamamını halkın kullanımına açmak adına gerçekleştirdiği sahil yürüyüş ve bisiklet yolu projesinin ikinci etap çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda planlanan 2. Etap çalışmalarının ardından 3. Etap çalışmalarının da geleceğini ve bunun hazırlıklarına başladıklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Vatandaşlarımıza güzel bir sahil kazandırma çabasındayız. Halkımızın aileleriyle güzel vakit geçirmeleri, istedikleri yerde denize girmeleri ve sahil kıyı şeridini kullanmaları, yürüyüş yapmaları açısında gerçekleştirilen bu projenin ikinci etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor” dedi.

Amaçlarının yaza doğru planladıkları kısmın tamamlanması olduğunu aktaran Başkan Güven “Tabiki ikinci etap çalışmaları bitince sona ermiş olmayacak. Üçüncü etap çalışmalarını da imkânlarımız doğrultusunda programlamaya çalışacağız. Vatandaşlarımızın bir deniz kenti olan ilçemizde, sahil kıyı şeridinde yürüyüş yapmalarına, aileleri ile güzel vakit geçirmelerine ortam hazırlamak adına çalışmalarımızı hızlandırdık. Arsuz’umuzda en güzel ve en iyi hizmetleri gerçekleştirmek adına çalışmalarımıza tüm ekiplerimizle, imkanlarımızı zorlayarak devam edeceğiz” diye konuştu.  

1 yılda akaryakıt istasyonlarına 15 bin denetleme 1 yılda akaryakıt istasyonlarına 15 bin denetleme

Editör: TE Bilisim