Edinilen bilgilere göre kaza çevre yolunda İskenderun’dan Arsuz yönünde seyir halindeki Yusuf Aslan idaresindeki 46 PD 381 plakalı beton mikseri yolun sağında banket üzerinde park halinde bulunan Ramazan Eksin idaresindeki 33 DR 700 plakalı araca çarptı. Kaza sırasında aracın arka kapısından çıkmak üzere olan Fuat Eksin (16) kazada ağır yaralandı. Kazada sürücünün kontrolünden çıkan beton mikseri devrilerek yan yattı. Bir kişinin ağır yaralandığı kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine emniyet, sağlık ve Karayolları ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan bir kişiyi olay yerinde ilk müdahalenin ardından hastaneye yetiştirdi. Yan yatan yüklü beton mikserinin kapladığı şeridin önü ile çevresine başka kazalara meydan vermemek için uyarı dubaları konuldu. Bu arada yola devrilen beton mikserinden yola saçılan harç da, görevliler tarafından toparlandı.

Ucuz atlatıldığı belirtilen kaza nedeniyle çevre yolu İskenderun-Arsuz yönünde bir süre trafik akışı aksadı, daha sonra kontrollü geçişe izin verildi.  

 Diğer yandan Hastaneye kaldırılan ağır yaralı Fuat Eksin hayatını kaybederken polis mikser şoförünü gözaltına aldı. Polisin kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim