Türkiye’de Sporcu fabrikası olarak bilinen İskenderun ekibi sporcularından Arda Albayrak 13-18 Haziran 2021 tarihinde İtalya’nın Lugano şehrinde düzenlenecek olan Tekerlekli Sandalye Basketbol U22 Genç Erkekler Avrupa şampiyonası kadrosunda yer aldı. Çok iyi bir sezon geçiren Arda Albayrak 18 Mayıs tarihine kadar sürecek olan Ankara kampında İskenderun’u ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek.

        İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkan Suat Atasever öncülüğünde bambaşka bir kimlikle mücadele eden İskenderun ekibi Süper ligde kalıcı olmak adına önümüzdeki sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı.

Başkan Suat Atasever şehri ve ülkeye faydalı bireyler yetiştirme arzusu ve gayesi içerisinde olduklarının altını çizerek “Arda gibi nice sporcular yetiştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki bu takıma sahip çıkalım ve destek verelim. Bu vesile ile ana sponsorumuz Limakport İskenderun’a, ulaşımda desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalıya ve Recep Atakaş’a kulübe vermiş oldukları desteklerinden ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu desteklerin artması demek nice sportif başarıların gelmesine ve nice sporcuların yetişmesine vesile olacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim