Kamu düzeninin sağlanması, virüs salgının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetmek, başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı, uyuşturucu madde ve kaçak eşyanın tespiti ile halkımızın güven ve huzurunun sağlanması amacıyla Antakya ve Defne’de çalışma yapıldı.  Antakya ve Defne İlçe Emniyet Müdürlüğü katılımıyla 299 personel, 30 ekip denetimlere katıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri görev aldı.

Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü Sorumluluk Bölgesi Akevler Mahallesi, Rüstem Tümer Paşa Caddesi, Ayşe Fitnat Hanım Caddesi, Kemal Atahan Caddesi ve bağlı ara sokaklarında sabit ve yaya olarak seyir halinde adli ve önleyici Polislik hizmetleri kapsamında çalışmalar yapıldı.

Denetimlerde 2084 kişinin GBT Kaydı Sorulandı, 341 araç kontrol edildi. GBT Kontrolü yapılan bir şahsın Basit Yaralama suçundan arandığı tespit edildi. 4 adet Yoklama kaçağı şahsa gerekli tebliğ yapıldı. 1 aracın muayenesi olmadığından 314 TL ve 1 şahsa plakasız, sigortasız ve sürücü belgesiz araç kullanmaktan dolayı 7810 TL idari yaptırım uygulandı.

Editör: TE Bilisim