Turuncu-Mavili Kulübün Başkanı Hakan Bolat, kısa sürede Hatay’ın birçok ilçelerinde geleceğin futbol yıldızı adaylarının yetiştirilmesine hizmet veren Altıngençlik yönetimi ile genç futbolcuları tesiste ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi.

İskenderunspor Kulübü olarak futbol ile ilgili her konuda kapılarının sonuna kadar açık olduğunun altını çizen Başkan Bolat “Dünyanın en iyi Antrenörlerinden biri olan dünyaca ünlü teknik adam Jan Olde Riekerink kulübümüzde, bugün siz buraya geldiniz duyarlıdır. Hemen kabul ettik. Antrenörler toplansın gelsinler, dünyanın en iyi antrenörlerinden birisi var Riekerink, oturup konuşun. Bizi küstüremezler, takım bizim, kulüp bizim, sahibi biziz” dedi.   

Altıngençlik Sportif Direktörü Baran Önder, Başkan Yardımcısı Mesut Kök, Yönetim kurulu üyeleri Onur Ensari ve Suphi Seküçoğlu, Kulüp Başkanı Hakan Bolat’a bölgeye yaptıkları çalışmalardan dolayı da teşekkür ederek alt yapıya önem verilmesini istediler. Altıngençlik spor kulübü formasını Başkan Bolat’a hediye eden yönetim kurulu üyeleri takıma başarılar diledi.

Altıngençlik Sportif direktör Baran Önder, ayrıca İskenderun spor kulüp Başkanı Hakan Bolat’a, kulüplerine her türlü desteği veren Türk futboluna önemli katkılar sunan, şuan Galatasaray’ın yardımcı Antrenörü Selçuk İnan’ın adının yazılı olduğu, takımın tüm futbolcuları tarafından imzalanan forma hediye etti.

Editör: TE Bilisim