Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İl Başkanı Adem Yeşildal, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Bekar Eren, İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan, İlçe Gençlik Kolları İlçe Başkanı Furkan Kaya 14 Mart Tıp Bayramı münasebeti ile İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım'ın konuğu oldu.

Ak Partililer, daha sonra Hastanede görev yapan sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı, karanfil takdim ettiler.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı 14 Mart Tıp Bayramı münasebeti ile Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım'ı Milletvekili, İl Başkanı ve İlçe Başkanı ile birlikte ziyaret ettiklerini belirterek “Hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladık. Pandemiyle mücadelede en ön safta yer alan, sağlığımız için her koşulda büyük bir özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun” dedi.

Hastanede görevli sağlık çalışanlarına karanfil takdim edip, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayan Ak Parti Milletvekili Özel, “Koronavirüs ile mücadelede bizler için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm doktor ve sağlık çalışanlarımıza minnettarız. İyi ki varsınız! İnsan sağlığı, mutluluğu ve huzuru için gece gündüz çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, tüm zorluklara rağmen görevlerini fedakârca yerine getiren sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim