AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen ‘Teşkilat Akademisi Mahalle’ eğitim programı bu hafta sonu Türkiye genelinde 14 ilde ve Hatay’da ise 15 ilçenin katılımıyla 3 merkezde gerçekleştiriliyor. Eğitimlere mahalle başkanları ve yönetimleri katılıyor.

AK Parti AR-GE ve Eğitim’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şükrü Çağlarsu İl ve ilçe yöneticilerinin eğitimini tamamlayan partilerinin şimdi de Mahalle Başkanları ve Yönetimlerini eğitim programına aldığını belirterek şunları kaydetti: “Uzman Eğitimciler Hulusi Şentürk: Teşkilatçılık-Tecrübe Paylaşımı. Coşkun Başbuğ ve Yusuf Alabarda: Siyasal İletişim ve Yeni Medya. Cemalettin Kömürcü; Kişisel Gelişim- Etkili İletişim. Nurullah Genç: Motivasyon eğitimleri verecek. Eğitimler 25 Haziran 2022 Cumartesi saat:10.00’da Antakya (Meclis Kültür Merkezi), 10.00’da Kırıkhan (MKÜ Konferans Salonu),  saat:14.00’da İskenderun (Belediye Kültür Merkezi) ilçemizde Genel merkez Ar-Ge başkanlığının düzenlediği mahalle başkanları eğitim toplantıları yapılacak. Gerçekleşecek eğitim programımız açılış konuşmalarının ardından basına kapılı şekilde gerçekleşecek…”

“Teşkilat Akademisi Mahalle” Eğitim Programı AK Parti Genel Merkezi tarafından Hatay’da 15 ilçe 593 mahalleyi kapsayacak şekilde 3 farklı lokasyonda gerçekleşeceğine değinen Şükrü Çağlarsu program neticesinde toplam 2095 teşkilat mensubuna eğitim verilmesinin hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Pazaryeri'nde ilk kadın meclis üyesi mazbatasını aldı Pazaryeri'nde ilk kadın meclis üyesi mazbatasını aldı

Editör: TE Bilisim