Erciyes Üniversitesi'de Tıp Bayramı töreni Erciyes Üniversitesi'de Tıp Bayramı töreni

Okul öğretmenlerinin gününü kutlamak, bu özel günlerine daha da anlam katmak adına küçük bir kutlama programı düzenleyen İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği, okul kütüphanesinde öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Okul Müdürü Yaşar Düzen’in de katılım gösterdiği etkinlikte kısa bir konuşma yapan İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Teke; “Bugün öğretmenler gününü kutlamaktayız. Ne mutlu bize ki böyle değerli öğretmenler yetiştirmişiz gençlerimize örnek olarak. Hepsi Mustafa Kemal’in öğretmenleri, onlarla gurur duyuyoruz. Tekrar tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

 

Okulda görev yapan öğretmenler adına bir konuşma yapan, okulun en genç öğretmeni Neslihan Kanıçok da; “Bu lise de çalışıyor olmak çok büyük bir gurur. Çok değerli bir ekip, kendimi hiç yabancı hissetmedim, bu sizin güzelliğiniz. Umarım buradan emekli olurum. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum ifadelerini kullandı.

 

Birlikte yemek yiyen öğretmenler daha sonra Okul Müdürü Yaşar Düzen önderliğinde Öğretmenler Günü pastasını da kestiler.

Editör: TE Bilisim