Gönülden Gönüle Damlayanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün “Ağımı Örüyorum Hayata Tutunuyorum” adlı projeye dahil olan kursiyer bayanlarla bir araya geldi

 

Kaymakam Aydın Ergün Dernek Başkanı Ahmet Özel’den Faaliyetler hakkında bilgi alan ve Dernek Merkezinde 17 Kursiyerin katılımı ile İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ nün Proje hibe desteği ile açılan “Ağımı Örüyorum Hayata Tutunuyorum” projesi kursuna katılan bayanlarla sohbet etti.

 

‘Ağımı örüyorum hayata tutunuyorum’ güzel bir proje olduğunu belirten Kaymakam Ergün, sürdürülebilirliği ile ev hanımlarının aile bütçesine katkı sağlayacağına dikkat çekerek “Bayanlarımızın meslek öğrenmesi açısında son drece önemli bir etken, dezavantajlı kesim dediğimiz bayanlardan oluşan bu kursiyerlerimizin becerileri ortaya güzel eserler çıkaracaktır. Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü’müz ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ de proje paydaşlarıdır” dedi.

 

Kurs eğiticisi Yasemin Yıldız da kursla ilgili bilgiler verdiği Kaymakam Aydın Ergün’e ziyarette Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Erdem ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bayram Altunbaş da kursa sağladıkları katkılarla ilgili bilgilendirme yaptılar.

 

65 bin TL hibe bütçeli “Ağımı Örüyorum Hayata tutunuyorum” Projesi 3 ay süre ile devam edecek Kursiyerlere de günlük 35 Tl ücret ödeyerek aile bütçesine katkı sağlanması yapılacak. Proje kapsamında Kursiyerler ve Yönetim ile kaynaşma için çeşitli etkinlikler de planladığı kaydedildi.

 

Editör: TE Bilisim