İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi 2020 listesinde ADES Uluslararası Nakliyat Firmanızın yer aldığını öğrendiklerini ve gurur duyduklarını belirterek,” Sizleri ziyaret ederek tebrik etmek istedik ”dedi.

Yılmaz,” Tabi Hatay Nakliye sektöründe Türkiye’de söz sahibi ve ilk sıralarda gelmekte. Bölgemizin Ortadoğu’ya yakın olması Nakliye sektörü içinde önemli ancak son 10 yılda Özellikle Suriye ve çevresinde yaşanan olumsuzlukların Nakliye sektörünü olumsuz etkilediğini görmekteyiz.  Pandemi dönemine rağmen, Hatay’dan ilk 100’e girme başarısı gösteren firmanızı tebrik ediyoruz. Temennimiz, Hatay Bölgesinde sınır kapılarının açılması ile Suriye’de yaşanan olayların sora ermesi ve Nakliye sektörünün eski canlılığına kavuşmasıdır” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren ADES Uluslararası Nakliyat İşletmecisi Abdo Mercimek , “Firmamız uluslararası faaliyet göstermekte ve ağırlıklı olarak Rusya’ya ihracat yapmaktayız. Türkiye’de Nakliye sektörü filo itibari ile ikinci sırada yer almaktadır. Bölgemizde yaşanan sorunlar ortada. Sınır kapılarımızın kapalı olması, Pandemi süreci ve Suriye’de yaşanan olaylar Nakliye sektörünü  olumsuz etkiliyor.  Temennimiz Bu zorlu sürecin sona ermesidir” şeklinde konuştu.

İş insanı Abdo Mercimek’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran ve İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu yer aldı.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim