AVM’nin zemin katındaki sanat atölyesinde yer alan, ‘Ruhumun Eşiği’ isimli karma resim sergisi sanatseverler tarafından ilgi odağı oldu. Karma sergi kategorisinde 38 eserle İskenderunlu sanatseverlerin karşısına çıkan Saja Abdullah, ilk kişisel sergisini açmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Çocukluğundan beri resimle ilgilenen Saja Abdullah; İskenderun’da Neşeli fırçalara giderek burada hocalarının da destekleriyle yaptığı çalışmaları sergilediğini ifade eden “Bu benim ilk kişisel sergim. Sergi gelirlerinin yüzde 50'si SMA'lı ve kanser hastalarına bağışlanacak. Hayallerimi süsleyen yeni eserler üretmek için heyecanlı, geleceğe dönük umut doluyum. Bu güzel sergide yanımda olan herkese sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

Neşeli Fırçalar resim atölyesi hocalarından Ebru Sabahoğlu ve Şirin Acemoğlu’da bu sergiye katılarak öğrencilerine destek oldu. Saja Taha Abdullah’ın gerçekten çok yetenekli olduğunu vurgulayan Ebru Sabahoğlu “Bizlerle atölyede birlikte çalıştı ve şimdi sergisini açtı bizlerde mutlu olduk” dedi.

Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde yeni sezon başlıyor Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde yeni sezon başlıyor

Anne Maysu Talip ise yaptığı eserlerini sergilemesinden dolayı çok mutlu olduğunu ve kızıyla gurur duyduğunu dile getirdi.   

Editör: TE Bilisim