Sıfır emisyon portföyünü genişletiyor Sıfır emisyon portföyünü genişletiyor

MMK Metalürji Sanayi ve Liman İşletmeciliği A.Ş, geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasında yönetim kadın çalışanlarla bir araya gelerek onurlandırdı.

 

MMK Metalürji Genel Müdürü Denıs Kvasov, davete katılan tüm kadınları tek tek kutlayarak günün anısına hediyelerini verdi.

 

Kadınlara hitaben konuşan Genel Müdür Kvasov, bu güne kendisinin büyük bir önem verdiğinin altını çizerek “Kadınların dokunduğu her şeyi güzelleştirdiğini ve kolaylaştırdığını düşünüyorum. Biz erkekler sizler olmadan çok eksik kalırdık. Sizler bizim en büyük destekçimizsiniz. Sizlere tüm fedakarlıklarınız ve hayatımızda bıraktığınız güzel izler, sağladığınız güzellikler ve kolaylıklar için şahsım ve bütün erkek çalışanlarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Genel Müdür Kvasov, “Hayatınızda mutluluk ve gülümseme hiçbir zaman eksik olmasın” dileklerinde bulunarak sözlerini tamamladı.

 

Genel Müdür’ün konuşmasının ardından yöneticiler tarafından tüm kadın çalışanlara Bu arada hediye çekleri ve çiçekler takdim edildi. Ardından İskenderun Yelken Kulübü ve İstanbul Tuzla Yat Kulübü’nde organize edilen kahvaltıya katılım sağlandı.

 

Bu arada MMK Metalürji, 8 Mart Günü tüm kadın çalışanlarına izin kullanma hakkı vermesi dikkat çekti.

 

 

 

Editör: TE Bilisim