İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün gece 20:00-22:30 saatleri arasında 800 polisin katılımıyla yapılan genişletilmiş alan uygulaması gerçekleştirildi. Emniyet teşkilatının gerçekleştirdiği denetimlerde eğlence yerleri, kapalı ve açık alanlarda bulunan işletmeler kontrol edildi. 55 farklı noktalarda yapılan denetimlerde 2227 şahıs sorgulandı, 55 iş yeri kontrol edildi, 4 aranan şahıs yakalandı, 7 yoklama kaçağı şahsa tebligat yapıldı, 853 araç, 42 motosiklet kontrol edildi, 2 araç sürücüsüne 628 TL trafik cezası uygulandı.

Genişletilmiş alan uygulamasında yapılan (şahıs, ikamet, iş yeri vb.) aramalarda; 5 adet ruhsatsız tabanca, 73 adet fişek, 2 gram metamfetamin ve içme aparatı, 134 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirildi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü olarak başta asayiş̧, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleyen şahıs ve şahıslar ile mücadele ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklara bağlı kalarak tavizsiz bir şekilde sürdürüleceği bildirildi.

Editör: TE Bilisim