Dr Ferit Teşekkür Dr Ferit Teşekkür

Eczacı Gülay-Cem Gökdoğan çifti 47 yıl önce faaliyete geçirdikleri Pertev Eczanesi’ni eczacı olan kızları Cansu Eldemir’e devretmenin gururunu yaşadı. Yeni Pertev Eczanesi olarak sektörde yoluna devam edecek olan eczacı Cansu Eldemir, yakın dostlarıyla birlikte gerçekleştirdiği açılışta mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Yeni Devlet hastanesi giriş yapısının karşısında faaliyete giren Yeni Pertev Eczanesi’nin açılışına İskenderun belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Dokuzoğlu, Hatay Eczacılar Odası Başkanı Sedat Aközcan, İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, eczacılar ve davetliler katıldı.

Nur Organizasyon firmasının organizesiyle gerçekleştirilen açılışta konuşan Hatay Eczacılar Odası Başkanı Aközcan, Cansu Eldemir’in anne ve babasının da eczacı olmasından dolayı mesleğe uzak olmadığını ve doğuştan bu sektörde olduğunu hatırlatarak hayırlı olması dileğinde bulundu.

İskenderun belediye Başkan Yardımcısı Dokuzoğlu da, Gökdoğan ailesini yakından tanıdığını ifade ederek, Cansu Eldemir’i kutladı ve başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından hayırlı olması dilekleri arasında kurdela kesildi. Gülay-Cem Gökdoğan çifti, kızları Cansu Eldemir ile birlikte tebrikleri kabul ettiler.

Editör: TE Bilisim