Edinilen bilgilere göre, Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen faaliyetler kapsamında, Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından yapılan istihbari faaliyet sonucunda 31 NR .... plakalı araç ile Kıyıgören Mahallesi mevkiindeki sınırdan uyuşturucu madde temin edileceği bilgisi alındı. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Öğle isimli uyuşturucu madde arama köpeği harekete geçti.

Yapılan takip sonucunda sınır hattında tespit edilen ve takip edildiklerini anlayan şüpheli iki şahıs Suriye sınırından atılan ve içerisinde uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen 15.660 gr. kubar esrar maddesi ile 6 adet Xiaomi Redmi ve 1 adet Poco X3 marka cep telefonu bulunan çantaları almadan araçla kaçtı.

Şüpheli şahısların yakalanması amacıyla yapılan takip sonucunda, 31 NR ..... plakalı araç olay yerine yaklaşık 300 metre mesafede terk edilmiş vaziyette bulundu, şüpheliler M.V. ve A.N. ise zeytin arazisi içerisinde yaya olarak kaçtıkları esnada yakalanarak gözaltına alındı.

Editör: TE Bilisim