Edinilen bilgilere göre, Denizciler Mahallesinde oturan kuzen ve arkadaşlardan oluşan bir grup genç Bekbele Yayla yolu mevkiinde bulunan iki kaya arasındaki tatlı su birikintisine serinlemek için girdi. Gençler su birikintisinde üzmeye başladı. Aralarında 15 Yaşındaki Furkan Tat, bir anda su dibine daldı, uzun bir süre çıkmadı. Kuzen ve arkadaşlar suyun içerisinde aradılar, ancak bulamadılar. Bu arada çevreden yardım istemek için dışarı çıkarak yakınlarını haberdar ettiler. Haberi duyan kısa sürede bölgeye geldi. iki kaya arasındaki gölette kaybolan genci bulmak için suya atlayıp dalış yapan arkadaşları dipte arama yaptı.

Bu arada kısa sürede bölgeye güvenlik güçleri ve ambulans sevk edildi. Acı haberi duyan aile yakınları da su birikintisinin bulunduğu yere gelerek çocukları hakkında bilgi almaya çalıştılar. Uzun bir süre suyun dibinde kalan gencin boğulduğu bilgisini alan aile yakınları ise olay yerinde sinir kriz geçirdi.

Bir süre sonra gençler dipteki Furkan Tat’ın cansız bedenini dışarı çıkarmayı başardı. Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin arından cenaze İskenderun Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Serinlemek için suya giren ve bir kişinin boğulma sonucu ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlattı.

Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi! Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!

Editör: TE Bilisim