İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İlin Valiliklerine gönderilen "Pazar Yerleri Genelgesi" gereğince İlçede Pazar Yerlerinde uygulanacak tedbir ve kararlar görüşülmek üzere; Kaymakam İskender Yönden'in başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantıda; Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve Sebzeciler ve Pazarcılar Derneği Başkanı Celal Şahin'de hazır bulundu.

 

Kaymakam İskender Yönden şunları kaydetti: İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İlin Valiliklerine gönderilen "Pazar Yerleri Genelgesi" gereğince 08.05.2021 - 15.05.2021 Cumartesi günlerinde saat:10.00-16.00 arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak.

 

Pazar yerlerine anılan tarihlerde saat:10.00'dan önce kesinlikle vatandaş girişi olmayacağı gibi araç/vasıta kullanmaksızın, ikametine en yakın pazar yerine gidilebilecek ve en geç saat:16.00 da pazar yerleri alışverişe kapanarak, vatandaş tahliye edilecektir. Vatandaş İkamete en yakın pazar yerine gidecek, araç/vasıta kullanılmayacak, pazar yeri vatandaş giriş: 10.00, çıkışı ise 16.00 olacak.

 

İSKENDERUN’DA AÇIK OLACAK

SEMT PAZARLARI:

 

Karayılan Mahallesi Semt Pazarı

Sarıseki Mahallesi Semt Pazarı

Denizciler Mahallesi Semt Pazarı

TOKİ Okul Önü Semt Pazarı

Yunus Emre Mahallesi Semt Pazarı

Sakarya Mahallesi Semt Pazarı

Buluttepe Mahallesi Semt Pazarı

Esentepe Mahallesi Semt Pazarı

Dumlupınar Mahallesi Semt Pazarı

Çay Mahallesi Semt Pazarı

Barbaros Mahallesi Semt Pazarı

Mustafa Kemal Mahallesi Semt Pazarı

Editör: TE Bilisim